Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Aruba

Circuite turistice Aruba

Aruba (pronunție neerlandeză: /aˈruba/) este o insulă și un teritoriu dependent (180 km², 88.000 locuitori, capitală Oranjestad) făcând parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibeană.Situată în Marea Caraibelor puțin la nord de peninsula Paraguaná (Venezuela), este o insulă de mică altitudine și aridă. Economia bazată pe rafinăriile de petrol, a fost recent diversificată prin sectoarele turism și finanțe off shore.Aruba a făcut parte din Antilele Olandeze, de care s-a separat la 1 ianuarie 1986. Era prevăzută obținerea independeței în 1996, dar tranziția a fost...

Citeste mai mult

Circuite turistice Aruba


Plajele si apele perfecte fac din Aruba o adevarata oaza de liniste si pace pentru cei ce vor sa se relaxeze.
Aruba se afla inafara traseului obisnuit al uraganelor si are o clima putin diferita de cea a celorlalte insule din Caraibe in sensul ca este mai uscata si mai previzibila, fapt apreciat de turistii ce vin aici din toata lumea. Turismului i-a fost acordat cea mai mare atentie inca din 1947, cand s-au pus bazele primelor resorturi de lux.
Trecutul Arubei este vizibil in arhitectura olandeza a capitalei sale pline de viata, Oranjestad, ori facand o excursie la minele de aur abandonate din Parcul National Arikok. Odata ajuns aici, strecoara-te prin intrarea in forma de inima a Tunelului Iubirii, parte a sistemului de pesteri din Arikok. Daca esti in cautare de aventura, vei gasi in partea de nord a insulei, intr-o zona accesibila doar cu ATV-ul sau cu autovehiculele 4x4, o formatiune sapata in stanca, plina cu apa ce da impresia unei piscine. Sau mergi pe Muntele Haystack, o colina care ofera celor ce se incumeta sa o urce o priveliste panoramica asupra insulei.
Unele dintre cele mai bune plaje din Aruba se intind pe malul de vest si de sud, inclusiv Palm Beach, ce ofera conditii de inot excelente, si Eagle Beach, cotata ca fiind una dintre cele mai bune 10 plaje din lume. Daca doresti ceva izolat, indrepta-te spre sud, catre Baby Beach, o plaja cu apa putin adanca, folosita si de catre localnici. Aruba ofera si locatii perfecte pentru cei ce vor sa faca windsurfing, cum ar fi Hadikurari Beach.Situata in Marea Caraibelor la circa 32 km nord de Peninsula Paraguaná (Venezuela), Aruba este o insula de mica altitudine si impreuna cu insulele Bonaire si Curacao, formeaza grupul de insule cunoscute sub numele de ABC. Zona Caraibelor poate fi asemuita cel mai bine cu un colier de perle asezat pe un suport albastru. Aruba se afla in afara traseului obisnuit al uraganelor si are o clima putin diferita de cea a celorlalte insule in sensul ca este mai uscata si mai previzibila, fiind mult apreciata de turistii ce vin aici din toata lumea. Aruba are tarmurile conturate de plaje cu nisip catifelat si alb, scaldate de ape cristaline cu nuante de turcoaz desprinse parca din carti postale ilustrate si care in combinatie cu vegetatia luxurianta dau locului acea tenta de liniste si pace, mult dorita cei ce vor sa se relaxeze. Bogatia culturala si istoricul insulei, amabilitatea localnicilor, eleganta resorturilor si calitatea serviciilor fac din Aruba o destinatie de vacanta cu puternice valente turistice.

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.