Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Argentina

Circuite turistice Argentina

Pentru pasionatii de literatura este tara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este regatul celebrului Tango, pentru cei care viseaza aventuri este tara romanticilor gauchos si al pampas. Argentina este pentru turisti o tara necunoscuta, misterioasa, dar simpla evocare a numelui trezeste o emotie greu de definit, chiar si pentru o tara al carei nume provine de la latinescul "argentum" - argint.. Capitala Buenos Aires concentreaza in jurul sau peste jumatate din populatia Argent...

Citeste mai mult

Circuite turistice Argentina


Pentru pasionatii de literatura este tara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este regatul celebrului Tango, pentru cei care viseaza aventuri este tara romanticilor gauchos si al pampas. Argentina este pentru turisti o tara necunoscuta, misterioasa, dar simpla evocare a numelui trezeste o emotie greu de definit, chiar si pentru o tara al carei nume provine de la latinescul "argentum" - argint.. Capitala Buenos Aires concentreaza in jurul sau peste jumatate din populatia Argentinei fiind considerat unul dintre cele mai cosmopolite orase din lume. Acest tinut al contrastelor cuprinde trei zone climatice: tropicala in nord, moderata in centru si polara in sud, acest lucru datorandu-se atat suprafetei sale impresionante cat si datorita dispozitiei formelor de relief: Muntii Anzi in vest, platouri desertice in nord si campiile Patagoniei in sud. Printre atractiile sale turistice se numara: Buenos Aires cu al sau cartier San Telmo, cascada Iguazu, plaja Mar de Plata si orasul Mendoza.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 circuite

Argentina si Brazilia 2019 - Paste si 1 Mai

Destinații exotice
 | 
Circuite turistice 2019
 | 
Paste 2019

Itinerariu: Argentina

Durata: 8 nopti

Plecari: 23 aprilie

Vezi detalii in format PDF

BRAZILIA – ARGENTINA – URUGUAY PATAGONIA & TARA DE FOC

Destinații exotice
 | 
Circuite turistice 2019

Itinerariu: Brazilia

Durata: 16 nopti

Plecari: 14 octombrie

Vezi detalii in format PDF

CROAZIERA IN ANTARCTICA

Croaziere
 | 
Circuite turistice 2019

Itinerariu: Antarctica

Durata: 17 nopti

Plecari: 16 ianuarie

Vezi detalii in format PDF

AMERICA DE SUD | Argentina- Uruguay-Brazilia !

Itinerariu: Argentina

Durata: 10 nopti

Plecari: 20 mai, 24 martie

Vezi detalii in format PDF