Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Argentina

Circuite turistice Argentina

Pentru pasionatii de literatura este tara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este regatul celebrului Tango, pentru cei care viseaza aventuri este tara romanticilor gauchos si al pampas. Argentina este pentru turisti o tara necunoscuta, misterioasa, dar simpla evocare a numelui trezeste o emotie greu de definit, chiar si pentru o tara al carei nume provine de la latinescul "argentum" - argint.. Capitala Buenos Aires concentreaza in jurul sau peste jumatate din populatia Argent...

Citeste mai mult

Circuite turistice Argentina


Pentru pasionatii de literatura este tara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este regatul celebrului Tango, pentru cei care viseaza aventuri este tara romanticilor gauchos si al pampas. Argentina este pentru turisti o tara necunoscuta, misterioasa, dar simpla evocare a numelui trezeste o emotie greu de definit, chiar si pentru o tara al carei nume provine de la latinescul "argentum" - argint.. Capitala Buenos Aires concentreaza in jurul sau peste jumatate din populatia Argentinei fiind considerat unul dintre cele mai cosmopolite orase din lume. Acest tinut al contrastelor cuprinde trei zone climatice: tropicala in nord, moderata in centru si polara in sud, acest lucru datorandu-se atat suprafetei sale impresionante cat si datorita dispozitiei formelor de relief: Muntii Anzi in vest, platouri desertice in nord si campiile Patagoniei in sud. Printre atractiile sale turistice se numara: Buenos Aires cu al sau cartier San Telmo, cascada Iguazu, plaja Mar de Plata si orasul Mendoza.

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

BRAZILIA si ARGENTINA 2021 - Plecare din Cluj

Circuite turistice 2021

Itinerariu: Argentina

Durata: 12 nopti

Plecari: 14 martie

ARGENTINA si BRAZILIA - Paste 2021

Circuite turistice 2021
 | 
Paste 2021

Itinerariu: Brazilia

Durata: 11 nopti

Plecari: 29 aprilie

Vezi detalii in format PDF

de la 4370 / camera * 2 adulti | perioada 29.04.2021 - 09.05.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii