Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Anglia-Benelux

Circuite turistice Anglia-Benelux

Anglia, este cea mai mare si mai populata tara din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Denumirea acesteia provine de la Tara Anglilor, referindu-se la angli, un trib germanic din vest, care s-a asezat in insula in secolul V. Acestia proveneau din Peninsula Iutlanda, Germania si Danemarca de azi. Numele Angliei in limba cornica este Pow Sows, in traducere Tara Saxonilor. Capitala Angliei, Londra reprezinta o imbinare intre modern si traditional, turnurile inalte de otel strecurandu-se printre vechile case georgiene si victoriene. Cele mai frumoase locuri din Londra se afla in O...

Citeste mai mult

Circuite turistice Anglia-Benelux


Anglia, este cea mai mare si mai populata tara din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Denumirea acesteia provine de la Tara Anglilor, referindu-se la angli, un trib germanic din vest, care s-a asezat in insula in secolul V. Acestia proveneau din Peninsula Iutlanda, Germania si Danemarca de azi. Numele Angliei in limba cornica este Pow Sows, in traducere Tara Saxonilor.

Capitala Angliei, Londra reprezinta o imbinare intre modern si traditional, turnurile inalte de otel strecurandu-se printre vechile case georgiene si victoriene. Cele mai frumoase locuri din Londra se afla in Orasului Vechi, Turnul Londrei si Catedrala St. Paul, fiind numai cateva.


Belgia, numită şi Esenţa Europei, fiind situată între Olanda şi Franţa cuprinde tot ce are mai bun de oferit Europei. Belgia se poate lăuda cu multe oraşe medievale şi castele care îţi taie respiraţia. Este una dintre oraşele romantice care merită să fie vizitate, cu siguranţă o să fio o experienţa unică pentru fiecare turist.


Olanda sau "Tara Morilor De vant" nu este o ţară foarte mare, Olanda seamănă cu o grădină cochetă şi foarte îngrijită. Morile de vînt şi abundenţa florilor îi conferă un aer de originalitate. Olanda este situată în vestul Europei cu ţărmul la Marea Nordului între Belgia şi Germania. Dar nu numai. Tara Morilor de Vant, inseamna mult mai mult decat toate aceste elemente de brand de tara. Oare exista cineva care sa nu fi auzit, macar si in treacat, de orasele Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Delft sau Den Haag? Olanda este unul din locurile ce trebuie neaparta vazute.


 Luxemburg este un stat atractiv, în ciuda dimensiunilor reduse, înţesat de peisaje naturale pitoreşti, de văi şi coline maiestoase şi o mulţime de atracţii turistice istorice, incluzând un număr relativ important de castele. Ultimele divulgă importanţa strategică a ţării din centrul Europei. În ciuda aspectului compact şi dens, vizitatorii vor fi surprinşi de impresionanta varietate de păduri, podgorii şi formaţiuni stâncoase spectaculoase, dispuse la o distanţă destul de mică una de cealaltă.


Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.