Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Africa de Sud

Circuite turistice Africa de Sud

Cape Town este al doilea oras din Africa de Sud ca populatie si cel mai intins ca suprafata, fiind capitala provinciei Western Cape, precum si capitala legislativa a tarii.In 1488, Bartolomeu Diaz a descoperit Capul Bunei Sperante, botezat astfel de regele Portuga...

Citeste mai mult

Circuite turistice Africa de Sud


Cape Town este al doilea oras din Africa de Sud ca populatie si cel mai intins ca suprafata, fiind capitala provinciei Western Cape, precum si capitala legislativa a tarii.

In 1488, Bartolomeu Diaz a descoperit Capul Bunei Sperante, botezat astfel de regele Portugaliei Joao al II-lea, datorita deschiderii rutei maritime catre India. Sub dominatia britanica, Cape Town a devenit un adevarat amalgam de culturi, religii si popoare.

Adapostit intr-un vast golf si inconjurat de plaje cu nisip fin alb, ocean, cadrul natural spectaculos, Cape Town este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. 

Recunoscut ca perla stralucitoare a Africii, orasul a primit diverse medalii internationale pentru turism.

Victoria & Alfred Waterfront este inima comerciala si culturala a orasului, o zona plina de istorie, fiind cel mai vizitat loc al Africii de Sud, unde turistul poate gasi orice doreste din gama cumparaturilor, a teatrelor, muzeelor si a distractiei.

Un drum la una dintre cele mai renumite podgorii din lume: Constantia Valley ne indruma pe pasii primilor colonisti din Olanda...vom afla vechile conace si beciuri si casele construite in stil olandez.

Locurile ideale pentru bai de soare si in apele oceanului sunt Camps Bay si Clifton.

Sa ne intoarcem atentia asupra muzeelor deoarece ar fi suparator sa nu intelegem putin din interesanta istorie si arta a tarii si a continentului, datorate multiculturalitatii locului:

- Galeria Nationala Sud-Africana  include opere de arta ale artistilor si mestesugarilor sud-africani si informatii despre cenzura din timpul apartheidului.

- Muzeul Maritim Sud African este un muzeu interesant gazduit de cladirea Union Castle. Sunt expuse obiecte navale ce ne amintesc de navigatia marina in jurul Bunei Sperante de la Bartolomeo Diaz la pirati si croaziere de lux

- Desi nu este numit muzeu, turul cladirii Parlamentului Sud-African (sediul legislativului tarii) ne va pune la curent cu istoria si politica recenta a Africii de Sud.

- Muzeul Evreiesc Sud – African ne ofera informatii despre mica comunitate evreiasca care a ajutat la caderea apartheidului.  

- Muzeul Bo-Kaap, gazduit intr-o casa de la jumatatea secolului al XVIII-lea, ne va familiariza cu viata comunitatii musulmane din secolul al XIX-lea.

-  Este obligatorie vizita Castelului Bunei Sperante , cea mai veche cladire din Africa de Sud, construita in anii 1666 - 1679. Ofera expozitii de obiecte militare istorice si obiecte de arta africana.Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.