Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuite turistice Africa circuite

Circuite turistice Africa circuite

Africa este al doilea continent ca mărime de pe Terra și cel mai populat după Asia. În Africa se găsește Nilul, cel mai lung fluviu din lume și Sahara, cel mai mare deșert din lume. Cel mai înalt punct al continentului este Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5.895 m), iar cel mai jos punct este lacul Assal situat în micuța țară Djibouti.

Citeste mai mult

Circuite turistice Africa circuite


Africa de Sud este o tara a diversitatii si frumusetii, cam de marimea Spaniei si Frantei la un loc, sau cam de doua ori cat statul american Texas. Cultura sa variata, viata salbatica de aici, peisajul fantastic si plajele sale remarcabile fac din Africa de Sud un refugiu paradisiac pentru turistii din intreaga lume. Acestia vor descoperi repede ca istoria bogata si locuitorii tarii completeaza de minune topul atractiilor turistice din Africa de Sud, alcatuind pe de-a intregul o experienta de neuitat.

Sun City Resort
Cunoscuta in intreaga zona drept Regatul placerii din Africa, Sun City Resort este un complex turistic si un cazino de lux, aflat la doua ore de mers cu masina de Johannesburg. Aici se afla patru hoteluri, doua terenuri de golf, doua cazinouri, o asezare culturala incarcata de atmosfera si mai mult de 7000 de crocodili. Rezervatia Pilanesberg din apropiere este cea mai populara rezervatie din Africa de Sud.

Palace of the Lost City din Sun City
Rezervatia Hluhluwe-Umfolozi
Singurul parc din KwaZulu Natal unde poti vedea “Marele Cinci” – lei, elefanti, leoparzi, bivoli si rinoceri – Rezervatia Hluhluwe-Umfolozi ofera vizitatorilor sai oportunitati unice de a admira viata salbatica din aceste locuri. Aici poti vedea flora si fauna, in cadrul tururilor cu ghid, dar si pe cont propriu, sau poti opta pentru o experienta unica la bordul unei barci, de-a lungul barajului Hluhluwe.
O imagine comuna in rezervatia Hluhluwe-Umfolozi

Canionul Blyde River
Canionul Blyde River este al doilea canion ca marime din Africa, dupa Canionul Fish River, dar este mult mai verde, gratie vegetatiei luxuriante subtropicale de aici. Potecile din zona ofera privelisti fantastice ale povarnisurilor, cascadelor si ale fenomenelor geologice stravechi. Vizitatorii au sansa de a se intalni cu cele mai importante cinci specii de animale din Africa de Sud, precum si cu hipopotami si crocodili, in apropiere de tinuturile mlastinoase din Swadini.Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.