Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spania-Portugalia-Maroc - Spania Hot Deals

Spania este una dintre cele mai vizitate țări anual, pentru frumusețea și unicitatea orașelor sale, pentru plajele cu nisip fin, pentru băutura sangria, flamenco, muzică, soare și, bineînțeles, fiestele distractive care au loc aici cu diverse ocazii, care mai de care mai ciudate. Când spunem Spania, cei mai mulți turiști se gândesc la capitala acesteia, Madrid, la faimoasa Barcelona, la moderna Valencia, la însorita Granada sau la Sevilla – toate acestea fiind orașe extrem de frumoase, cu foarte multe atracții turistice deosebite. Să nu uităm de insula Ibiza sau celebra Palma de Mallorca, unde...

Citeste mai mult

Spania-Portugalia-Maroc - Spania Hot Deals


Ghidul turistului:


Spania este una dintre cele mai vizitate țări anual, pentru frumusețea și unicitatea orașelor sale, pentru plajele cu nisip fin, pentru băutura sangria, flamenco, muzică, soare și, bineînțeles, fiestele distractive care au loc aici cu diverse ocazii, care mai de care mai ciudate. Când spunem Spania, cei mai mulți turiști se gândesc la capitala acesteia, Madrid, la faimoasa Barcelona, la moderna Valencia, la însorita Granada sau la Sevilla – toate acestea fiind orașe extrem de frumoase, cu foarte multe atracții turistice deosebite. Să nu uităm de insula Ibiza sau celebra Palma de Mallorca, unde petrecerile țin până în zori.


Portugalia este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat. Capitala ei, Lisabona, este poate cel mai incantator si accesibil oras al Europei, cu o arhitectura fantastica, o populatie diversificata, mancaruri delicioase cu fructe de mare si localuri animate. Nu trebuie sa omiteti o raita prin baruri si cafenele, mai ales prin Bairro Alto.

Majoritatea turiştilor sosesc în Faro datorită plajelor minunate, care se găsesc în Faro şi în împrejurimi. Numeroase autobuze şi nave transportă vizitatorii către plajele şi staţiunile aflate la câţiva kilometrii de Faro. Cea mai celebra plaja din Faro este Praia de Faro. Portugalia este faimoasa pentru plajele acesteia, obiectivele turistice si multe altele.Maroc ofera o bogata imagine, ce cuprinde litoralul atlantic si mediteranean, piscurile inzapezite ale Muntilor Atlas si Rif, cu paduri de cedru, precum si orasele pitoresti, foste capitale imperiale - Fes, Marrakech, Meknes si actuala capitala Rabat. 

FES – fondat in secolul al IX-lea – este un important centru cultural si religios al occidentului musulman, oras al culturii si al credintei, ce pastreaza comorile de arta islamica, aici gasindu-se Moscheea Al Qaraouiyyine, cel mai renumit monument de arta islamica din nordul Africii, nu numai pentru vechimea sa de unsprezece secole si pentru dimensiunile sale imense ci in special pentru stilul arhitectural si decoratiile sale unice interioare. Moscheea este sediul cunoscutei universitati musulmane si al bibliotecii, renumita pentru manuscrisele sale inestimabile.Filtre

Denumire circuit


Pret


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 circuite

Spania Hot Deals

Itinerariu: Spania-Portugalia-Maroc

Durata: 5 nopti

Plecari: 12 mai

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 1858  1672  / camera * 2 adulti | perioada 27.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii
Spania Hot Deals

Itinerariu: Spania-Portugalia-Maroc

Durata: 10 nopti

Plecari: 20 mai

Vezi detalii in format PDF

-15%
de la 3246  2759  / camera * 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 30.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii
Spania Hot Deals

Itinerariu: Spania-Portugalia-Maroc

Durata: 10 nopti

Plecari: 26 mai

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 3234  2910  / camera * 2 adulti | perioada 09.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii
Spania Hot Deals

Itinerariu: Spania-Portugalia-Maroc

Durata: 9 nopti

Plecari: 19 mai

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 3434  3095  / camera * 2 adulti | perioada 15.10.2024 - 24.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii
Spania Hot Deals

Itinerariu: Spania-Portugalia-Maroc

Durata: 14 nopti

Plecari: 30 mai

Vezi detalii in format PDF

-10%
de la 4346  3911  / camera * 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi Detalii