Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 5* Senior Voyage

   Hurghada, Egipt


Descriere


Senior Voyage oferă ca destinație de vacanţă exoticul si misteriosul Egipt. Egipt este una dintre marile zone ale turismului internațional! O țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, limitată la nord de Marea Mediterană, la est de Marea Roșie, la sud de Sudan, iar la vest de Libia. Datorită frumuseții naturale și a diversității peisajelor, fiind una dintre destinațiile cu aer tropical și deșertic, Egiptul este considerat Mama Lumii turistice! Este colțul de rai al site-urilor grandioase, precum Piramidele din Giza, Abu Simbel sau malul de vest al Luxor. Iar acestea sunt doar câteva. O vizita în Egipt este implinirea unei dorinţe adânci şi misterioase. Este un tărâm ce te înfioară şi încântă în multe feluri. Fascinanta istorie antică asteaptă să fie descoperită (din Cairo în nord, până la Abu Simbel în sud). Bucură-te de spectacolul orbitor al lumii subacvatice din Marea Rosie, deşertul cu spaţii vaste presărat cu oaze prosapete şi rasfaţă-te în ademenitoarele staţiuni de la malul mării. Cât despre peisaje, ele îmbină cu finețe zonele deșertice cu apele turcoaz.

Mituri şi istorie Istoria perioadei antice a Egiptului este învăluită în mister şi legende. Marii învăţaţi au crezut că vor găsi reminiscienţe ale unor evenimente preistorice în vechile mituri egiptene, cum ar fi cel care descrie lupta dintre zeii Osiris şi Seth pentru tronul Egiptului, dar este puţin probabil ca aceste mituri să aibă fond istoric. În pragul celui de-al treilea mileniu înaintea erei noastre, civilizaţia egipteană se face cunoscută, înscriindu-se în istorie, în acelaşi timp, se semnalează existenţa unui popor cu o rasă relativ omogenă, constituirea unui stat, a unei limbi şi a unei economii agricole remarcabile pentru punerea la punct a unui sistem complex de irigaţii. Scrierea neobişnuită, originală, exprimând legi, obiceiuri, o religie aparte, întregesc această civilizaţie, care va evolua destul de puţin, timp de trei milenii. Vechii egipteni foloseau mai multe denumiri pentru ţara lor. Cea mai frecventă este, fără îndoială, Kemet, care înseamnă „pământul negru”. În textele egiptene mai figurează termenii „ia meri”, având sensul de „pământ iubit” şi „ta nutri”, cu înţelesul de „pamânt al zeilor”.

Excursii gratuite:
 Tur de oraş - Hurghada Cel mai bun mod de a afla cat mai multe despre un nou mediu citadin este un tur prin oras. Petreceti dimineata facand un tur al orasului Hurghada pentru a vedea principalele atractii, cum ar fi Moscheea Mare si Biserica Sfanta Maria, precum si portul. In cursul diminetii va fi o oprire la cel mai inalt punct din oras pentru o vedere panoramica asupra orasului Hurghada si imprejurimilor lui. Vizitarea unor bazaruri locale unde veti avea suficient timp liber pentru a va pune in valoare abilitatile comerciale.
 Croazieră pe Marea Roşie - excursie opţională inclusă pentru posesorii de Senior Voyage Club Card.

Nu ratati excursiile optionale:
 Oraşul Cairo – Piramidele şi Sfinxul Intalnire si transport de la hotelul din Hurghada cu autocarul cu aer conditionat pentru a vizita cele mai importante obiective turistice din Cairo, piramidele lui Kheops, Kephren si Mykerinos, care au fost numite de greci una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Sfinxul si Valea Templului, apoi vizita fabricii de papirus pentru a vedea cum locuitorii Egiptului scriau pe hartie de papirus. Continuam cu vizitarea Muzeului Egiptean din Cairo, care ofera artefacte din perioada fanariota, inclusiv mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului si comorile Regelui Tutankamon (optional). Pranz in drum spre Cairo, la un restaurant in apropiere de Piramide, apoi intoarcere la Hurghada. Traseul incepe la 01:30 - 2.00 si se termina in jur de 23:00.
 Luxor şi Valea Regilor Plecare de la hotelul din Hurghada pentru un tur al Templului din Karnak, cel mai bun exemplu de sit arheologic din istoria Egiptului, care a fost dedicat zeului Amoun. Pranz pe drum, la un restaurant in Luxor. In continuare vom traversa raul Nil cu Felucca, o barca de navigatie tipic egipteana, pentru a explora „Orasul Mortilor”, Colosii lui Memnon, ultimele ramasite ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, maretia si grandoarea arhitecturii, si Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, si apoi intoarce la Hurghada.
 Templul Karnak Dedicat lui Amun, Mut si Khonsu - este cel mai mare edificiu religios construit vreodata. Templul a fost cunoscut ca „Ipet - isu – or”, adica „cel mai select loc” – de catre egiptenii antici.

Hotel Hilton Hurghada Resort 5* (sau similar 5*) – All Inclusive

 Localizare: Hotelul Hilton Hurghada Resort 5* se află pe malul mării, la doar 6 km de Aeroportul Internațional din Hurghada și la 15 km de centrul orașului Hurghada. Se recomandă pentru o vacanță relaxantă și liniștită.  Facilitățile hotelului: Hotelul deţine un teritoriu impresionant şi pune la dispoziţia turiştilor săi numeroase facilităţi precum 4 restaurante a la carte, baruri, internet cafe, 2 piscine exterioare şi o piscină interioară încalzită iarna. Hotelul deţine un centru SPA cu Jacuzzi, piscină, sală fitness, saună, baie cu aburi, teren de squash, biliard, tenis de masă şi masaj.
 Facilitățile camerelor: Camerele sunt dotate cu baie / duș, TV satelit, telefon, aer condiționat, seif (gratuit), mini bar (contra cost).
 Plaja: Hotelul deține plajă proprie, cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite

Tariful include:

 Transport avion București – Hurghada – București;
 7 nopţi cazare cu All Inclusive;
 Transfer aeroport-hotel-aeroport
 1/2 zi excursie (Tur de oraș Hurghada) inclusă;
 1 excursie opţională BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Croazieră pe Marea Roșie)
 Taxele de aeroport 95 euro/pers
 Asistență turístică* *Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație și include preluarea, însoțirea și conducerea turiștilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum și suport la destinație, pe durata sejurului, fiind în legatură directă cu organizatorul.

Tariful nu include :
 Taxa de viză 25 €/pers
 Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
 Intrările la obiectivele turistice, alte taxe și cheltuieli personale.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.