Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday World / Similar


Descriere

Holiday World Resort este un complex hotelier de 4 stele, situat la o plimbare de 5 minute de plaja din Benalmádena. În plus, complexul are sală de gimnastică şi centru spa care oferă o serie de tratamente.

Toate camerele de la Holiday World Resort oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi terasă.

Holiday World Resort are restaurant tip bufet, sală de jocuri, bar şi club de noapte cu divertisment de seară. De asemenea, există salon de coafură şi magazin de cadouri. Personalul de la recepția cu program nonstop poate facilita servicii de închiriere auto.

Complexul asigură serviciu de închiriere de biciclete. Portul de agrement Selwo se află la 6 km de complexul Holiday World Resort, iar portul de agrement din Benalmádena este la 15 minute de mers cu maşina. Aeroportul oraşului Málaga este la 24 km de proprietate.

Costa del Sol este o destinație care surprinde prin farmecul ei, stațiunile fiind căutate în special pentru plajele minunate cu nisip fin și ape limpezi, dar și pentru rafinamentul aparte. Este destinația ideală având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul. Plajele cele mai bune, cu nisip fin și aglomerate, sunt în El Bajondillo și La Carihuela. Costa del Sol este situată de la Nerja până la Gibraltar și este cea mai emblematică zonă de litoral a Spaniei. Amplasarea excelentă favorizează accesul foarte ușor spre vizitarea orașelor Granada, Sevillia, Cadiz, Malaga și Cordoba. Cele mai cunoscute stațiuni de pe Coasta del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola. Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranța, o destinație completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificări diferite, shoppingul este o activitate de rutină, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apă – „la ele acasă”, peisajele incredibile, muzeele și cetățile impresionante, plimbările plăcute și viața de noapte nu suportă termen de comparație și lista poate continua cu echitația, ciclismul și multiplele posibilități de petrecere a timpului liber. Costa del Sol este vestită pentru plajele sale cu nisip fin, pentru terenurile de golf aflăte în topurile Europei, pentru cazinourile și hotelurile sale de lux, dar și pentru o viață de noapte pe cât de rafinată, pe atât de activă.

Atracții

 Marbella Una dintre cele mai importante stațiuni, datorită calității excepționale a infrastructurii și a serviciilor pe care le oferă. Dezvoltată în jurul Portului Banos, stațiunea este reprezentativă și prin obiectivele turistice: piața Los Naranjos, Primaria, Casa del Corregidor, fortăreața arabă, Parcul Natural Sierra de las Nieves, Santa Clara Golf. Cele mai renumite plaje sunt: Casablanca, Artola, Cabo Pino, El Pinillo, El Alicante și Nueva Andalucia.

 Benalmadena Așezată de la munții Mijas până la Marea Mediterană, în trepte, stațiunea Benalmadena oferă o panoramă deosebită. Aici se viziteaza Castelul Bil-Bil, un parc de distracții internațional și grădinile Muro, dar și frumoasele plaje Santa Ana, Maites și La Vibora.

 Torremolinos Este una dintre principalele destinații de pe Costa del Sol. Punctele de atracție sunt plajele și bulevardul pietonal Calle San Miguel, care este aliniat de magazine și se întinde din centru până spre plajă.

 Fuengirola Este așezată în jurul orașului andaluz cu același nume. Obiectivele turistice importante ale stațiunii sunt: biserica Nuestra Senora del Rosario, castelul Sohail, Torreblanca, grădina zoologică municipală, parcul acvatic, hipodromul. Plajele cele mai renumite sunt Carvajal, Torreblanc, Playa de Fuengirola, Los Boliches și Santa Amalia.

 Sevilia Este situată în partea de sud-vest a Peninsulei Iberice și este capitala Comunității Autonome a Andaluziei precum și a provinciei Sevilia. Sevilia este considerată centrul artistic, cultural, financiar, economic și social al sudului Spaniei.

Excursii gratuite

 Malaga Orașul Malaga încântă pe toți cei ce vizitează Spania. Turiștii sunt impresionați de catedrală, muzeul Picasso, Plaza de la Marina, grădinile umbroase străjuite de palmierii din Paseo del Parque sau pe Calle Marques de Larios. În orice tur se include labirintul de pasaje din Pasaje Chinitas și la apus Paseo Maritimo, pentru a se vedea farul. Această excursie se face în prima sau în ultima zi, în drum spre aeroport sau hotel, în funcție de orarul de zbor.  Marbella și Puerto Bano Vizitând orașul propriu-zis, turiștii se întreabă de ce Marbella a devenit atât de celebră, loc de vacanță pentru staruri de film și familii regale. Pentru a descoperi Marbella se vizitează artera principală Avenida Ricardo Soriano și Paseo Maritimo, plin de restaurante, piața centrală Plaza de los Naranjos (Piața Portocalilor). Bogăția stațiunii se reflectă cel mai bine în Puerto Bano, înconjurat de luxosul port cu iahturi uriașe și strălucitoare și nenumărate magazine și restaurante. Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

Nu ratați excursiile opționale

 Excursie în Granada Acesta este un oraș plin de istorie cu o arhitectură magnifică. În timpul acestei excursii se vizitează Catedrala Regală, construită în 1523, ce adăpostește mormintele reginei Isabel și a regelui Ferdinand. Atracția regiunii este Palatul Alhambra, cel mai spectaculos obiectiv turistic al Spaniei, vizitat de aproximativ 2 milioane de turiști anual (în funcție de disponibilitatea biletelor la momentul sosirii la destinație).

 Excursie la Sevilia Orașul are numeroase obiective turistice, monumente, parcuri, grădini, biserici. Printre monumentele cele mai faimoase se numără Giralda (Clopotul Catedralei) și Turnul de Aur. Cartierul Triana este unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Seviliei.

 Excursie în Cordoba Cordoba este un loc foarte special. Pentru a explora orașul se vizitează Alcazar de los Reyes Cristianos (Fortareata Monarhilor Creștini), Calleja de los Flores, Mezquita Cathedral, cartierul evreiesc, sinagoga, podul roman.

 Excursia în Gibraltar Dominând strâmtoarea dintre Spania și Maroc, Gibraltar este un important obiectiv turistic. Se vizitează: Catalan Bay, Europa Point (de aici se poate vedea Marocul peste strâmtoare, care se află la 23 km depărtare) și Rezervația Naturală Upper Rock ce curpinde peștera Sf. Mihail și Bârlogul Maimuțelor.

 Excursie în Africa Feribotul care pornește din portul Tarifa traversează în aproximativ o oră strâmtoarea Gibraltar; de aici se intră pe un alt continent și, pentru scurt timp, se intră în atmosfera Tangerului, un oraș interesant, o împletire de exotism, luminozitate și oriental specific. Se vizitează orașul vechi (medina) și veți avea ocazia de a savura feluri de mâncare din bucătăria locală. Piața Grasocco este una dintre atracțiile turistice ale orașului și unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger. Turiștii trebuie sa aiba obligatoriu pașaportul asupra lor.

 Excursie în Mijas Orașul Mijas este amplasat într-o zonă muntoasă foarte frumoasă. Aici se pot vizita încântătoarea Biserică Parroquial de la Inmaculada Conception (Imaculata Conception) și Bar Porras în Plaza de la Libertad.

 Excursie la Motril Pentru a descoperi acest oraș plin de istorie, cu o arhitectură interesantă, se vizitează Castillo de Carchuna, Casa de Palma, Museo Preindustrial de la Cana de Azucar, Ermita de San Antonio, Iglesia Nuestra Senora de la Cabeza și Teatro Calderon.

 Excursie la Sierra Nevada Această excursie este gândită pentru cei care iși doresc să contemple forța și grandoarea acestor munți. Este cea mai populară destinație turistică deoarece vârfurile sale muntoase fac posibil schiatul în cea mai sudică regiune a Europei. La baza sa s-a format orașul Granada și puțin mai departe Malaga și Almeria.

 Excursie în satul Nerja În timpul acestei excursii se vizitează Peșterile lui Nerja, renumite pentru gama lor fascinantă de stalactite și stalagmite. După această vizită, se merge în satul Nerja pentru a vedea celebrul Balcon de Europa, situat în centrul oraşului vechi. De asemenea, nu poate fi pierdută o plimbare pe străzile înguste din centrul comercial, vizavi de Plaza del Carmen, pentru a vizita biserica El Salvador, un amestec de stiluri arhitecturale.

Pretul include :

 Transport avion București – Malaga – București

 7 nopți cazare la hotel de 4*

 Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun), la cina se oferă 1 pahar de apă și 1 pahar de vin

 Taxe de aeroport 125 euro /persoană

 Transfer aeroport – hotel - aeroport

 Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.  ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Malaga

Pretul nu include :

 Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno

 Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers / zi)

 Mesele de prânz

 Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
servicii de curatenie
seif in camera
Bar
Nightclub
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori
magazine
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.