Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 4 rezultate

Duni, Bulgaria
Litoral Bulgaria 2018
Last Minute

Site web httpwwwdunibghotels_mrphtml Localizare Hotelul a fost construit in 2004 si este situat la 50 m de plaja Facilitati Hotelul are un restaurant principal terasa lobby bar bar la piscina piscina interioara si exterioara si pot fi utiliz . . .

Duni, Bulgaria
Litoral Bulgaria 2018
Last Minute

Localizare Hotelul a fost complet renovat in 2009 si este situat la 400 m de plaja Facilitati Hotelul are un restaurant principal terasa lobby bar bar la piscina piscina exterioara cu sectiune pentru copii Pot fi utilizate toate serviciile com . . .

Duni, Bulgaria
Litoral Bulgaria 2018
Last Minute

Site web httpwwwdunibghotels_marinahtml Localizare Hotelul a fost construit in 2007 si este situat la 20 m de plaja Facilitati Hotelul are un restaurant principal terasa feon lobby bar bar la piscina piscina exterioara cu sectiune pentru co . . .

Duni, Bulgaria
Litoral Bulgaria 2018
Last Minute

Site web httpwwwdunibghotels_bellevillehtml Localizare Hotelul a fost construit in 2003 si este situat la 150 m de plaja Facilitati Hotelul are un restaurant principal terasa lobby bar bar la piscina piscina exterioara cu sectiune pentru co . . .