Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AHG Maya Bay Resort and SPA


Descriere

Baladin Zanzibar Beach Hotel este situat în Michamvi-Pingwe şi oferă zonă de plajă privată și piscină în aer liber. Hotelul are recepție deschisă nonstop și terasă. Oaspeții se pot bucura de o selecție de mâncăruri locale la restaurant. Toate camerele complexului au birou. Camerele au baie privată, iar unele au vedere la mare. Unitățile sunt dotate cu dulap. În zona de mic dejun este servit un mic dejun continental, à la carte sau vegetarian. Printre activităţile pe care oaspeţii de la Hotelul Baladin Zanzibar Beach le pot practica în împrejurimi se numără ciclismul. Oraşul Zanzibar este la 60 km de unitatea de cazare, iar ruinele palatului Mtoni sunt la 34 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.