Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

27 CAFE ZANZIBAR AIRPORT


Descriere

Situat în orașul Zanzibar, la 3,4 km de piața alimentară, Coastal Zanzibar Airport Hotel, fostul MP ​​Airport Hotel, oferă camere cu aer condiționat. Oaspeții se pot bucura de o cafenea plină de viață și de un restaurant. Hotelul Coastal Zanzibar Airport oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. Este disponibil un TV cu ecran plat. Proprietatea are recepție cu program nonstop. Un birou de informații de călătorie de la hotel poate aranja safari în Tanzania și zboruri interne și internaționale. Hotelul oferă și servicii de închirieri auto. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, situat la 1 km de Coastal Zanzibar Airport Hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.