Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROUSSA STUDIOS


Descriere

Complexul de studiouri Roussa este un mic mic dejun bine întreținut, situat în Agios Sostis, la 250 de metri de plajă și centrul stațiunii.

Orașul Zakynthos se află la o distanță de 12 km, în timp ce aeroportul este la doar 10 km distanță. Cea mai apropiată stație de autobuz este situată în Laganas (1,5 km).

Restaurantele, magazinele și mini-piețele sunt aproape de studiourile Roussa și se poate ajunge pe jos.Plaja Agios Sostis este dezvoltată și nisipoasă, cu apă de mare adâncă și caldă, perfectă pentru copiii mici, în timp ce la 2 km se află plaja din Laganas. De asemenea, de la portul Agios Sostis, bărcile care spotted țestoasele caretta-caretta pleacă zilnic.


Complexul este alcătuit dintr-un apartament spațios și cinci camere duble. Toate camerele sunt dotate cu facilități de bucătărie, aer condiționat, baie privată cu duș și balcoane mobilate cu vedere la grădină. Spațiul de parcare gratuit și accesul gratuit la internet Wi-Fi sunt disponibile, în timp ce există și șezlonguri în grădina studiourilor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon

Locatie