Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Keri Village


Descriere

Beneficiind de o locatie retrasa pe un deal ce abunda de verdeata, complexul Keri Village este dedicat integral adultilor. Privelistea catre faimoasa insula Caretta-Caretta cat si linistea inconjuratoare sunt principalele motive pentru care multi dintre oaspeti aleg complexul Keri Village.Facilitati Camere
Toate camerele sunt mobilate cu bun gust si dispun de zona de living, balcon sau veranda. Acestea sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, mini- bar, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par.

Facilitati Hotel
Complexul este format din 8 cladiri ce adapostesc camerele sau anexele complexului. O piscina mare cu zona de sezlonguri si umbrelute se afla in mijlocul complexului si de asemenea o cada cu hidromasaj este prezenta in exterior. Sistemul de masa este de tip All Inclusive iar restaurantul hotelului serveste mancaruri grecesti si o gama larga de vinuri. Barul de la piscina ofera bauturi si gustari, iar la lounge-bar sunt disponibile cocktailuri rafinate. Va puteti recreea de asemenea jucand billiard sau darts ori va puteti relaxa la centrul wellness dotat cu sauna, Jacuzzi, hammam sau la zona de masaj. De asemenea serile sunt animate prin spectacolele de divertisment si karaoke.In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi, iar la proprietatea dispune de parcare gratuita.

Tip de masa
All Inclusive

Categorie
4*

Localizare
Localizat pe dealul din satul Keri, complexul ofera din ora in ora un transfer gratuit catre plaja cu nisip si pietris a lacului Keri situata la 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Uscator de par
camere de familie
Restaurant
seif in camera
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.