Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ZANTE PALACE


Descriere

Zante Palace este situat într-un peisaj frumos cu mulți copaci, în Tsilivi, la doar 4 km de oraşul principal al insulei Zakynthos. Acesta pune la dispoziție o piscină, tenis de masă și biliard, fiind la numai 150 de metri de renumita plajă cu nisip din Tsilivi. Studiourile și apartamentele luminoase și spațioase oferă vedere la mare, la piscină sau la satul Tsilivi. Toate includ mobilier confortabil, aer condiţionat, TV şi baie privată. Majoritatea unităților de cazare au chicinetă. Snack barul proprietății servește mese ușoare, salate proaspete și băuturi răcoritoare. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun oferit zilnic în zona de luat masa. Personalul de la recepție poate oferi toate informațiile necesare pentru călătorii și excursii, precum și închirieri auto sau schimb valutar. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate. La o scurtă plimbare, oaspeții pot găsi multe taverne care servesc pește, amplasate pe malul mării. De asemenea, se poate ajunge cu ușurință și la supermarketuri și baruri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.