Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bozikis Palace (Ag. Sostis)

Descriere

Descriere: BOZIKIS PALACE Hotelul este situat intr-o zon linietit a satului Agios Sostis, care este situat intre Laganas ei Keri. Esterecomandat pentru cupluri ei familii cu copii mici.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: BOZIKIS PALACEHotelul se afla situat in statiunea Laganas, la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip, la 1 kilometru de centrul Agios Sostis si la 2 kilometri de centrul Laganas. Zakynthos Town se afla la o distanta de 8 kilometri si aeroportul se afla la 7 kilometri de hotel.

Plaja:BOZIKIS PALACE se afla situat in apropierea plajei din golful Laganas, nisip fin si intrare lina in apa.

Dotari camere: BOZIKIS PALACE are 35 camere duble si triple, dotate cu aer conditionat (6 euro / zi), telefon, TV, frigider (gratuit), seif (10 euro / saptamana) balcon privat cu vedere spre Golful Lananas si Insula Marathonissi (Insula Testoaselor).Toate camerele sunt curatate de 6 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 2 ori pe saptamana.

Facilitati generale:BOZIKIS PALACE zona de servire mic dejun, receptie, curte interioara, bar, snack bar cu TV, wi-fi in lobby (free), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Piscina exterioara
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.