Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGOULOS INN


Descriere

Despre Hotel Agoulos Inn, Argassi – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite Localizare: Complexul Agoulos Inn este situat in statiunea Argassi, foarte aproape de superba plaja a statiunii, intr-un cadru linistit, oferind turistilor peisaje idilice ale Kefaloniei si ale intregului continent. Serviciile de calitate, prestate de personalul hotelului, reprezinta inca un motiv pentru care hotelul se bucura de notorietate in randul turistilor. Facilitati hotel: Toate studiourile sunt dotate cu o chicinetă, duș, toaletă, TV, și mai mult. Toate camerele au un balcon sau o terasă și cele mai multe dintre ele au vedere la mare. În plus, există o piscină, un bar bine aprovizionat la piscină și un meniu de gustări extins pentru toți. Dacă doriți o baie de soare pe peluzele cu grădini colorate, hotelul oferă șezlonguri gratuite și, la un cost mic, saltele confortabile pot fi achiziționate in fiecare zi și acestea vin cu o ceașcă de ceai sau cafea. Distanta de la plaja: 80m ca Distanta de la aeroport: cca 6.4 km Distanța de la satul următor / oraș: în centrul orașului Argassi

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.