Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELINA CENTAVRUS PELION


Descriere

Selina Centavrus Pelion se află în Makrinítsa, la mai puțin de 50 m de Muzeul de Artă Populară și Istorie din Pelion și oferă un birou de turism, camere, un bar, WiFi gratuit în întreaga proprietate și un lounge comun. Proprietatea are camere de familie și o terasă. Oaspeții beneficiază de un program de divertisment în timpul serii și de acces la o bucătărie comună. La hotel se poate lua în fiecare dimineață un mic dejun à la carte. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Nea Anchialos, situat la 37 km de Selina Centavrus Pelion.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.