Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Filoxenia se află la doar 60 de metri de Plaja Alikes şi oferă acces gratuit la internet WiFi în zonele publice şi camere dotate cu aer condiţionat şi balcon. Proprietatea este situată la 5 km de centrul oraşului Volos şi pune la dispoziţie o parcare gratuită. Camerele Hotelului Filoxenia sunt mobilate simplu şi au vedere la Muntele Pelion şi la plajă. Fiecare cameră are televizor şi frigider. În fiecare dimineaţă, în sala de mic dejun este servit un mic dejun continental. Există şi un bar care oferă băuturi răcoritoare. Hotelul Filoxenia reprezintă un bun punct de plecare pentru a explora frumuseţile din Volos, Pelion şi din toate zonele din apropiere. Personalul recepției poate recomanda restaurante și atracții din apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.