Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA RESORT


Descriere

Hotelul a fost inaugurat in anul 2015 si ofera cazare in regim all inclusive. Copiii se pot bucura de loc de joaca, piscina si mini aquapark, iar adultii se pot relaxa intr-un mediu primitor si relaxant.

Localizare
Complexul este situat in statiunea Venus, la 50 m de plaja cu nisip.

Distante
- 3 km de gara din Mangalia
- 37 km de centrul orasului Constanta
- 45 km de statiunea Mamaia

Puncte de interes
- podgoria Murfatlar
- Vama Veche
- Hipodromul de la Mangalia
- cetatea Histria
- orasul Constanta


Atentie - copiii nu au pat suplimentar inclus!!!


Facilitati
Hotelul are un restaurant si un bar si ofera oaspetilor sai parcare gratuita, receptie 24/24, camera de bagaje, internet Wi-Fi gratuit si o terasa. In restaurant se pun la dispozitie scaune pentru copii.
De asemenea, complexul ofera nenumarate atractii acvatice pe o suprafata total de 800 mp de apa: dusurile cervicale va stau la dispozitie pentru a va detensiona musculatura din zona cervicala, banchetele cu hidromasaj si gheizerele vor detensiona musculatura spatelui si zona lombara. Aqua vortex-ul, special gandit pentru doritorii de senzatii tari, permite inotatorilor rezistenti sa mearga impotriva curentului sau pur Cai simplu sa se lase trasi de flux. Pentru iubitorii de sport si miscare, piscina dispune si de o zona cu 3 culoare pentru inot.

Facilitati copii
Hotelul ofera o multitudine de activitati si facilitati pentru a va distra si destinde copii: mini club (3-14 ani), animatie, loc de joaca cu trambuline, tobogane, leagane si casute, piscina pentru copii cu mini aqua park.

Camere
Hotelul dispune de 206 camere duble, dispuse pe 12 niveluri, majoritatea cu vedere la mare sau la lacul Venus.
Camerele au un design chic-estival si au un pat dublu king size.

Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafaCaa de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm).
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 adulti Cai 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe.

Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila Cai dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de 28,44mp. Fiecare camera dispune de baie proprie Cai balcon.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulCai Cai 2 copii sau 3 adulCai.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, prosoape pentru plaja, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon cu mobilier de terasa, uscator de rufe.

Mera Villas

Inaugurat in 2016, Mera Villas este un ansamblu exclusivist, compus din 27 de vile, complet modernizate, gata sa satisfaca Cai cei mai pretenCaioCai oaspeCai.

Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafata de de 15,20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale( 80/190 cm).
Recomandare: Camera dubla poate gazdui 2 adulti Cai 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.

Camera dubla King este camera cu pat matrimonial Cai canapea extensibila, cu o suprafaCaa de 20mp.
Recomandare: Camera dubla King este destinata cazarii a 2 adulCai Cai 2 copii, sau 3 adulCai.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer condiCaionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.

Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila Cai dormitor cu pat matrimonial. Fiecare camera dispune de baie proprie Cai balcon.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulCai Cai 2 copii sau 3 adulCai Cai are o suprafaCaa de 28,25mp.

Dotari: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
Apartamentul dublu dormitor este un ansamblu compus din 2 dormitoare decomandate, fiecare cu pat matrimonial, baie proprie Cai terasa.

Recomandare: Apartamentul poate gazdui pana la 4 adulCai, avand o suprafaCaa de 30 mp
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe
Suita dublu dormitor este un ansamblu compus din 2 dormitoare comunicante, fiecare cu pat matrimonial, baie proprie Cai terasa.

Recomandare: Apartamentul poate gazdui pana la 4 adulCai, avand o suprafaCaa de 30 mp.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de duCa, uscator de par, cosmetice hoteliere, terasa cu mobilier, uscator de rufe.
.

Altele
Check in: 16:00
Check out: 12:00

Servicii incluse (all inclusive):Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limitalocurulor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina);Parcare in limita locurilor disponibile;Parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta; Mini Aquapark pentru copii, Piscina pentru copii; Teatru de varapentru copii; Club animatie copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (laplaja, piscine, terasa); animatori, muzica live, Program artistic, Club (tenis de masa, rummy, table, sah); Umbrelesi sezlonguri la plaja in limita locurulor disponibile (alocarea sezlongurilorse face in ordinea sosirii la plaja); Prosoape plaja; Prosoape piscina; InternetWI-FI; Centru de informare si presa, Lobby PC, Pat bebe la cerere,in limita disponibilitatii; Cabinet medical; Asistenta pentru excursiioptionale; Beach Bar All inclusive. Servicii optionale (contra cost):SPA (Piscina interioara; Fitness / Aerobic / Sauna; Masaj,Hammam, Salon infrumusetare), Club Games ( Biliard, Darts), Bar piscina a la carte; BeachBar a la carte; Servicii de masaall inclusive (in regim bufet, oferite la restaurant):- mic dejun intre orele 7:00-10:00;- pranz intre orele 12:30-15:00;- gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intre orele16:30-17:30;- cina intre orele 19:00-21:30.- apa plata, apa minerala si bauturi racoritoare oferitela restaurant si pe terasa intre orele 7:00-22:00;- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si peterasa intre orele 11:00-22:00;- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant intimpul mesei de pranz (12:30 aaa 15:00) si cina (19:00 aaa 21:30);


Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 https://mangalia.ro/wpcontent/uploads/2020/02/HCL283.pdf .


Va rugam sa anuntati turistii ca vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti

Sosire si plecare
Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.


La solicitarea clientilor si in functie de camerele disponibile, se poate depasi ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afisat la receptie). Depasirea cu mai mult de 6 ore se taxeaza 100% din tariful afisat la receptie. Bagajele pot fi pastrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fara plata. Cazarea se face pe baza unui act de identitate (carte identitate, pasaport, certificat de nastere in cazul copiilor) si a voucher-ului emis de agentie, insotit de prezenta anexa, semnata de AGENT si de catre turist.Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea Resortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau situate intr-un anumit hotel. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor, pe care Resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor.

Accesul in locatie va fi permis conform legislatiei in vigoare din ziua cazarii, privind prevenirea si raspandirea SARS-COV-2. Finalizarea unei rezervari reprezinta asumarea raspunderii prezentarii documentelor solicitate conform legislatiei in vigoare din ziua cazarii. Neprezentarea documentelelor conform legislatiei in vigoare, atrage dupa sine anularea sejurului si pierderea sumelor achitate.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Loc de joaca pentru copii
zona de plaja privata
Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.