Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul este situat in centrul statiunii, la 200 de metri de plaja. Inaugurat in 2014, hotelul se intinde pe o suprafata de 11500 mp.

MASA se serveste in cadrul restaurantului propriu, micul dejun in sistem bufet suedez iar pranzul si cina in sistem fisa cont sau bonuri valorice 'a la carte'.

Hotelul dispune de 120 camere, restaurant cu specific international, terasa si 3 baruri, piscina exterioara , plaja privata, teren de sport in aer liber, loc de joaca pentru copii, centru SPA, parcare pazita.

CAMERELE sunt dotate cu aer conditionat, internet, minibar, telefon, TV, baie proprie, balcon (partial), uscator de par.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti) :

- copii 0-7 ani - gratuit cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;

- copii 7-12 ani - primul are gratuitate la cazare, iar al doilea achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar, iar pentru micul dejun achita amandoi integral;

- un copil 12-18 ani - achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar si micul dejun integral.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
camere de familie
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.