Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Velingrad Bulgaria

Vacanta in Velingrad Bulgaria

Velingrad (în bulgară Велинград) este un oraș în Obștina Velingrad, Regiunea Pazargik, Bulgaria.La recensământul din 2011, populația orașului Velingrad era de 22.602 locuitori. Din punct de vedere etnic, majoritatea locuitorilor (77,78%) erau bulgari, cu o minoritate de romi (8,65%). Pentru 12,79% din locuitori nu este cunoscută apartenența etnică - ei ar putea fi macedo-român i (vlahi) care se tem să se declare ca atare. ...

Citeste mai mult

Vacanta in Velingrad Bulgaria


Împreună cu apele minerale numeroase, Velingrad se mândreşte cu un alt fenomen natural, izvorul Kleptuza Karst - cel mai mare izvor carstic din Bulgaria (care formează 2 lacuri cu apă rece), cu o medie de descărcare de 1200 litri/sec de apă rece ca gheaţa. Apa ce izvorăşte de aici are o temperatură medie de 8°C. Dacă doriţi să-l vizitaţi, trebuie să ştiţi că izvorul Kleptuza Karst se află în cartierul Chepino, una dintre cele trei zone termale principale ale Velingradului. Zona din jurul izvorului Kleptuza Karst este declarată rezervaţie naturală.

Velingrad este destul de aproape de ruinele cetăţii medievale Tsepina, zidurile cetăţii şi bisericii datând din sec. XI-XIII. De asemenea, se mai poate vizita Muzeul Istoric, Galeria de Arta; în apropiere se află lacul Belmeken, unde există condiţii pentru sporturi acvatice şi pescuit. La 12 km de Velingrad se află satul Dorkovo, unde are loc festivalul de folclor.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 3 hoteluri

Velingrad, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2019
 | 
Paste 2019
 | 
Last Minute

Complexul balneoterapeutic de 4 stele Spa Club Bor din Velingrad este situat într-un parc de pini în apropiere de centrul oraşului şi este primul hotel din Bulgaria certificat de către Asociaţia Europeană a Centrelor SpaConstruit în stilul anticelor . . .

Velingrad, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2019
 | 
Paste 2019
 | 
Last Minute

Statiune VelingradSituare Balneo SPA Hotel Saint Spas este cel mai mare complex balnear din Velingrad complet dotat cu apa minerala si situat in zona unica cu acelasi nume la capatul orasului in valea raului Chepinska inconjurat de dealuri cu pini ve . . .

Velingrad, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2019
 | 
Paste 2019
 | 
Last Minute

Modalitatea hotelului Velina Spa se află într-un cadru liniștit în faimoasa stațiune balneară Velingrad oferind vederi minunate și piscine interioare și exterioare excelente Sunt oferite Wi-Fi gratuit și parcare gratuită Piscinele în aer liber și în . . .