Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terazini

   Veliko Tarnovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Terazini este situat în Veliko Turnovo, la 26 km de Tryavna şi la 2,9 km de Arbanasi. Oaspeţii au la dispoziţie un snack bar. Toate camerele au TV cu ecran plat, iar unele camere au zonă de relaxare. Anumite camere au vedere la munţi, la râu sau la oraş. Camerele au baie privată. Există şi televizor. Acest hotel love pune la dispoziţie servicii de închirieri auto şi de biciclete, iar zona este populară pentru drumeţii. Se oferă şi turndown service. Staţiunea Voneshta Voda este la 24 km de Hotelul Terazini, iar satul Elena este la 26 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.