Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GH_Yantra

   Veliko Tarnovo, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Acest hotel de 4 stele din Veliko Târnovo oferă vedere la Cetatea Ţareveţ şi la aşezarea istorică Arbanasi. Include un bar în hol şi cafeneaua Vienna, iar parcarea este gratuită. Camerele beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie gratuit o piscină interioară şi un centru de fitness.

Yantra Grand Hotel face parte din lanţul hotelier Şarlopov Hotels. Clădirea hotelului este declarată monument cultural şi oferă vedere panoramică unică la Universitatea Sf. Chiril şi Sf. Metodiu din Veliko Târnovo. Recepţia hotelului asigură informaţii despre excursii culturale şi monumente istorice.

Centrul modern de spa şi wellness oferă diverse proceduri şi terapii. De asemenea, există o cadă cu hidromasaj, o saună, masaje şi o baie turcească, toate disponibile la un cost suplimentar.

Restaurantul hotelului este decorat în stil tradiţional şi este împărţit în 2 săli, având o capacitate de 250 de locuri. Serveşte diverse preparate internaţionale şi specialităţi bulgăreşti locale.

Lângă restaurant puteţi găsi terasa panoramică Trapeziţa, cu vedere la castelul Ţareveţ, dealul Trapeziţa şi râul Iantra. Unele dintre specialităţile oferite de restaurant sunt preparate conform unor reţete medievale autentice din bucătăria bulgărească.

Acesta este locul preferat de turiștii din Veliko Târnovo, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.