Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Yantra Grand Hotel


Descriere


Hotelul de patru stele Grand Hotel 'Yantra' din Veliko Tarnovo - capitala culturala a Balcanilor - este o parte a lantului bulgar 'Sharlopov Group' .Cladirea hotelului este un monument cultural si are o locatie unica - in inima vechiului Tarnovograd, sub Samovodska charshia, cu vederi panoramice spre Universitatea din Veliko Tarnovo, rezervatie arhitecturala Arbanasi, cetatea Tsarevets si dealul istoric Trapezitsa, inconjurate de curbele pitoresti al raului Yantra. O dat pe an langa hotelului trece legendarul tren Orient Express.

Grand Hotel 'Yantra' este deschis tot anul si ofer oportunitLLi excelente pentru relaxare, excursii cognitive, culturale si istorice, intalniri de afaceri, seminarii si team building-uri, evenimente corporate si sarbatori de familie.

Cultura, frumusete si SPA - Toate acestea pot fi gsite in Grand Hotel 'Yantra' - Casa dumneavoastra departe de casa.

Avantajele grand Grand Hotel 'Yantra':

Restaurant unic 'Yantra' cu vedere panoramica spre cetatea Tsarevets si SHO W audio-vizual unic 'Sunet si lumina ', cu un program muzical bogat

Cafenea vieneza cu patiserii tentante de la propriul laborator de patiserie

SPA confortabil si centru de wellness care ofer o varietate de terapii de relaxare, si proceduri faciale si corporale cu produse cosmetice de inalt calitate

Deservire excelenta.


Grand hotel 'Yantra' de patru stele in Veliko Tarnovo ofer 71 apartamente si camere elegante, o parte dintre care sunt cu vedere spre Tsarevets. Camerele dispun de un pat dublu sau doua paturi separate, mini bar, televiziune prin cablu, internet de viteza mare (in camere contra cost), aer conditionat cu control individual al setarilor, telefon, baie cu cad sau cabina de dus, WC, uscator de par si telefon.

Camerele duble pot fi utilizate si ca camera single la cerere.
Camere pentru nefumatori
Ferestrele in camerele se deschid.
Camerele sunt dotate cu halate de baie si papuci pentru oaspeti.
Animalele de companie nu sunt permise in hotel.
La dispozitia oaspetilor este parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air-conditioning in communal areas
Parking
Lift(s)
Hydromassage bath
Bar
Change machine
Casino
Mobile phone network signal available
Solarium Studio/UVA Rays
Gymnasium
Massage
Special spa offers
Restaurant
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Room service
24 hour reception service
High chairs
Non-smoking area in the restaurant
Smoking area in the restaurant
Internet access
Central air-conditioning
Bathroom
Central heating
Shower
Minibar
Direct line telephone
TV
Satellite/cable TV
Romantic hotel
City hotel
Conference hotel
Business hotel
Suites
Double rooms
Single rooms
Number of flats (main building)
Total number of rooms
Year of construction
Mastercard

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.