Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere


Descriere

Hotelul Belvedere este situat in statiunea Vatra Dornei, in zona centrala a statiunii, la 5 min de Gara Bai si Parcul Central, respectiv la 10 min de Partia de Ski Parc.


Unitatea este clasificata la categoria de 3 stele, oferind turistilor servicii de 3 si 4 stele. Hotelul dispune de 4 suite, 1 camera matrimoniala cu jacuzzi, 5 matrimoniale cu cabina de dus, 5 camere matrimoniale superioare, 5 camere duble (din care 2 pot fi utilizate ca si camere triple). Suitele sunt formate din camera cu pat matrimonial, miniliving cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus, hol si balcon. Toate camerele duble si matrimoniale pot fi utilizate de clienti si in regim single.


Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant pentru 60 de locuri, o sala de conferinta ( pana 50 de locuri), o cafenea cu o panorama superba asupra orasului, seif la receptie, room-service, lift, parcare, centru de informare turistica, fax, copiator si internet wireless la receptie,deasemenea, se accepta plata cu cardul.


Fiecare camera are baie proprie, apa calda curenta, dus, incalzire centrala, aer conditionat, minibar, telefon, tv,iar multe dintre camere dispun si de balcon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.