Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastra este asigurat de cele mai bune servicii si facilitati si unde va puteti bucura de o ambianta calda, relaxanta si rafinata, indiferent ca sunteti intr-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei statiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispozitia dumneavoastra 40 spatii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Superior, Apartamente Standard, Apartamente Superior si Suite Superior.

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si “Perla Bucovinei”, este situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, la 112 km distanta de Suceava si 89 km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna. Regiunea Dornelor este ferita de vanturi fiind aparata de Carpati care ocrotesc zona. Zona are un climat temperat continental de nuanta alpina, cu o temperatura medie anuala de 4,5 grade C.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Seif
Loc de joaca exterior pt. copii
Acces pe baza de card
Cafenea
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Zona relaxare Spa
Meniu copii
Bufet copii
Divertisment
Saună
Terasă
Aer condiționat
Recepție
Recepție 24h
Camere nefumători
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Sală conferință
Zonă fumători
Șezlonguri
Alarmă
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Facilități persoane cu dizabilități
Plajă
Prosoape plajă
Cărucioare

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.