Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sara


Descriere

Vila SARA a fost construita in anul 2015 si este situata chiar pe malul marii intr-o zona linistita, in partea sudica a Vamii. Vila are o arhitectura moderna si dispune de toate facilitatile de care un turist are nevoie pentru a-si petrece un sejur placut. Internetul este disponibil peste tot in incinta proprietatii inclusiv la piscina. Micul dejun se poate servi in fiecare zi intre orele 7.30-10 in salonul special amenajat. Parcarea poate fi asigurata gratuit, in limita locurilor disponibile, atat in incinta cat si in fata proprietatii. Vila este ideala si pentru organizarea de evenimente, team building, etc. Personal selectat cu atentie, capabil sa satisfaca cele mai exigenta cerinte, sta la dispozitia dumneavoastra. Vama Veche are un farmec aparte si va surprinde intodeauna prin amestecul de vechi / modern, libertate si nonconformism. In Vama petrecerile se tin lant in barurile de pe plaja, noaptea se transforma in zi iar ziua te vei bucura de plaja, soare si valurile marii. Dimineata, pe malul marii, vei gasi o multime de romantici admirand rasaritul soarelui.


Cu siguranta turistul care vine pentru prima oara in Vama Veche va reveni si altadata cu placere.


Va asteptam cu drag sa petreceti un sejur minunat la Vila SARA Vama Veche.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Piscina exterioara
bar la piscina
Bar
Plajă
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori
Facilități persoane cu dizabilități
Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.