Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La John


Descriere

Un singur corp de cladire cu 68 de locuri de cazare situate la nivelul parterului a doua etaje si a mansardei. La parter se gasesc 4 camere cu pat matrimonial si un apartament. La etaj: 18 camere cu pat dublu, 5 apartamente si o camera dubla cu pat single. La nivelul celui deal doilea etaj: un apartament cu 3 camere si 4 camere duble cu pat matrimonial. La mansarda: 9 camere cu pat matrimonial.

Potential disponibil: 32 camere si 5 apartamente. Camerele au 22 mp si fiecare are terasa sau balcon de diferite marimi: intre 6mp si 11 mp. Apa calda permanent, Grup sanitar propriu in fiecare camera (apartament), Tv in fiecare camera (apartament), Balcon sau terasa la aproape fiecare camera(apartament), Scaune de plaja, mese si scaune in camerele cu balcon si mese cu scaune in camerele de la parter, Restaurant, Cladirea este izolata termic

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.