Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA NOASTRA


Descriere

Casa Noastră se află la 1200 m de centrul localitatii Vama Veche, la numai 1000 m de plaja Mării Negre. Proprietatea oferă camere cu Wi-Fi gratuit. Staţia autobuzului public se află la numai 100 m de proprietate.

Toate camerele oferă vedere la grădină, TV și zonă de relaxare. Baia proprie este dotată cu duș. Oaspeţii au la dispoziţie articole de toaletă gratuite.

Casa Noastră oferă oaspeților o grădină cu facilități de grătar. Proprietatea pune la dispoziţie parcare privată gratuită. La 10 m puteţi găsi un restaurant.

Gara Mangalia se află la 11 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Dry cleaning/laundry service
Garden
24-hour front desk
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Free WiFi
Smoke-free property
Laundry facilities
Picnic area
Area shuttle (surcharge)
Free self parking
Barbecue grill(s)
Roll-in shower
Accessible bathroom
Elevator
Bicycle rentals on site
Free wired Internet
Wheelchair accessible – no

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.