Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Traisteni

   Valea Doftanei, Romania


Descriere

Orice proiect are o poveste, a noastra incepe acum, Aprilie 2021! Suntem mici intreprizatori ce incercam intr-un cadrul familial sa dezvoltam proiectul Complex Traisteni la un nivel ridicat de servicii, cu un concept si inovatii intr-o forma diferita si personalizata.


Locatia noastra este situata in raza localitatii Valea Doftanei in satul Traisteni, Judetul Prahova pe o culme de deal unde cuvantul principal ce o defineste, este linistea. Pozitia si amplasamentul locatiei permite un sejur discret, ce incepe cu un drum prin padure ca prim pas spre un loc a carui panorama te indeamna la contopirea cu natura, neatinsa aici de modernismul contemporan.


Complexul este format din 3 cabane individuale a caror spatiu interior este foarte generos si realizat intr-o forma si cu accente rustice. Cabana principala este destinata servirii mesei, activitatilor recreative, iar terasa permite petrecerea timpului intr-o atmosfera relaxata, contempland imaginea data de localitate si muntii ce o inconjoara.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.