Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRA

   Valea Doftanei, Romania Vezi locatia pe harta

Descriere

Aici, la ATRA

orasul se intrerupe

Deschide usa de la terasa privata a acestei mirifice pensiuni de pe malul lacului Paltinu, in Valea Doftanei, fa un tur de orizont, inspira adanc si afunda-te in peisajul, care iti va fi casa pentru perioada sederii.

Cele 10 camere ale pensiunii sunt intim ascunse in panta malului si permit vederea neobstructionata spre lac, prin geamurile largi si de pe terasa privata a fiecarei camere. Suprafata vitrata mare creaza impresia ca natura de afara se contopeste cu interiorul.

Tema naturii continua in fiecare camera printr-un design modern si un decor minimalist, care folosesc materiale naturale pentru a crea un spatiu confortabil, aerisit si relaxant – ideal pentru o evadare de weekend intr-o pensiune pe Valea Doftanei.


Weekend (vineri+ sambata) organizam un pachet: “Weekend fine dining by MasterCard” care include: mic dejun, cina gourmet de vineri (3 feluri de mancare, apa plata si cate un pahar de vin inclus) si cina fine dining/tasting menu cu wine pairing si crama invitata (5 preparate fiecare avand vinul asociat).

In ceea ce priveste experienta culinara multi-senzorială într-o atmosferă elegantă și rafinată, veți fi răsfățați cu preparate deosebite pregătite de maestrul culinar Ionuț Gagiu, ale cărui creații gastronomice redefinesc conceptul de deliciu și estetică culinară. Fiecare detaliu al fiecărui fel de mâncare este pus în valoare cu pasiune și atenție la cele mai mici nuanțe, pentru a vă oferi o experiență culinară memorabilă.

Sommelierul cramei invitate va completa această experiență prin selecția sa excepțională de vinuri, fiecare alegere fiind perfect adaptată la gusturile și preferințele dumneavoastră. Prin combinația subtilă a aromelor și aromele, fiecare pahar de vin va însoți cu grație și eleganță fiecare fel de mâncare, accentuând și completând experiența gustativă într-un mod cu adevărat remarcabil.


Împreună, Chef Ionuț Găgiu și Somelierul invitat vă vor ghida într-o călătorie culinară de neuitat, unde fiecare gust, fiecare aromă și fiecare experiență sensorială va fi o adevărată bucurie pentru simțurile dumneavoastră. Vă invităm să vă alăturați nouă în această incursiune culinară extraordinară, unde pasiunea și talentul se unesc pentru a vă oferi o experiență desăvârșită a gustului și rafinamentului.


La finalul programului, focul de tabara cu vin fiert si cascavea locala vor adauga o nota de confort si familiaritate, creand un cadru relaxant pentru socializare si reflectie.

Check in-ul se va face la ora 14:00 iar check out-ul la ora 12:00.


Copiii nu se incadreaza la aceste cine prestabilite, insa pot comanda contra-cost din meniul a la carte special conceput pentru copii.


Pentru masa de pranz se poate comanda din meniul a la carte.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Cafenea
Check-in / Check-out prioritar
Fumatul interzis
Monitorizare video exterior
Meniuri dietetice
Meniu copii
Saună
Grădină
Recepție
Terasă
Cameră depozitare bagaje
Șemineu interior
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Zonă fumători
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Facilități Spa
Țarc bebeluși
Cărți, muzică copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.