Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sarea-n Bucate


Descriere

Pensiune-restaurant Sarea-n Bucate se află în inima Transilvaniei, vizavi de faimoasa salină din Turda, și oferă unități de cazare, un restaurant, un bar, WiFi gratuit în toate zonele și parcare privată gratuită.

Toate unităţile de cazare de la Pensiune-restaurant Sarea-n Bucate au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori și baie proprie cu duș. Unele includ o zonă de relaxare, unde vă puteţi destinde după o zi solicitantă.

Restaurantul servește o varietate de mâncăruri tradiționale, proaspăt preparate cu ingrediente locale.

În zonă, sunt disponibile mai multe activități în aer liber, cum ar fi călărie și drumeții.

Fiind parte a grupului Crama La Salina, Pensiune-restaurant Sarea-n Bucate promovează turismul vinicol, oferind acces gratuit la cramă și vii.

Dacă doriți să vizitaţi împrejurimile, Cheile Turzii se află la 17 km, iar ruinele castrului roman de la Potaissa, la mai puțin de 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.