Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pelicanul


Descriere

Pensiunea Pelicanul se află pe drumul național E60, la 1 km de centrul orașului Turda. Oferă piscină, saună și salon de masaj. Accesul WiFi este gratuit, iar proprietatea este situată la 350 m de Stadionul Municipal Turda.

Fiecare cameră este luminoasă, modernă și are TV prin cablu, minibar, frigider, telefon și balcon. Toate camerele oferă aer condiţionat şi uscător de păr, unele fiind prevăzute și cu zonă de relaxare.

Meniul variat al restaurantului Pensiunii Pelicanul include mâncăruri regionale. Taverna oferă o atmosferă relaxată și servește vinuri româneşti.

Oaspeţii spot savura o băutură la barul de lângă piscină şi pe terasă. Pensiunea pune la dispoziție un teren de fotbal cu suprafaţă artificială, iluminat.

Oraşul istoric Cluj-Napoca, cu Muzeul Naţional de Artă şi Biserica Sfântul Mihail, datând din secolul al XIV-lea, este situat la 30 de minute de mers cu maşina. Restaurantele şi barurile din centrul oraşului Câmpia Turzii se află la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.