Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Beach Hammamet


Descriere

Amplasat într-o zonă liniștită, acest hotel pe plajă își întâmpină turiștii la Hammamet.

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camere dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Cele 210 camere, cele 5 Suite Junior, cele 6 suite și cele 158 de camere duble sunt împărțite pe 2 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Facilitățile mai cuprind și un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și un coafor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf
Disco/Nightclub
Peddle boat
All Inclusive
Games room
Windsurfing
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Junior Suites
Entertainment activities
Parking
Direct line telephone
Double rooms
Children\'s swimming pool
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Suites
Mastercard
Satellite/cable TV
Town centre
Number of flats (main building)
Massage
Restaurant
Safe
Change machine
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.