Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magic Lifeskanes Family Resort


Descriere

Hotel Magic Life Skanes Family Resort este situat in Monastir, la numai 100 m departare fata de plaja, oferind acces direct pe plaja, precum si camere spatioase, confortabile si decorate cu cromatica in culori calde.Localizare
Hotel Magic Life Skanes Family Resort este situat in Monastir, la numai 1,3 km departare de Aerportul Habib Bourguiba. Plaja de afla la numai 100 m departare fata de hotel. La numai 1,6 km departare de hotel se afla Miami Shopping Center.

Sport si agrement
La Hotel Magic Life Skanes Family Resort, oaspetii au la dispozitie o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber, dintre care amintim: plaja, water park, teren de tenis, SPA.

Facilitati pentru copii
Pentru cei mici, Hotel Magic Life Skanes Family Resort ofera: club pentru copii, teren de joaca pentru copii si servicii de babysitting.

Facilitati camere
Cele 351 de camere ale hotelului sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, prosoape, mini frigider, Wi-Fi gratuit.

Facilitati Hotel
Facilitatile oferite de Hotel Magic Life Skanes Family Resort sunt urmatarele: plaja privata, 4 restaurante, 2 baruri la piscina, piscina interioara, doua piscine exterioare, aer conditionat, parcare privata gratuita, receptie deschisa non-stop, mic dejun tip bufet, terasa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.