Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIBERTY RESORT


Descriere

Situat în Monastir, regiunea Skanes, acest hotel de 4 stele a fost renovat în anul 2018 şi este la 150 de metri de o plajă privată. Acesta oferă 2 piscine şi un centru spa cu cadă cu hidromasaj şi saună.

Camerele au aer condiţionat şi balcon cu vedere la grădină sau la mare. Toate camerele au TV prin satelit. Unele camere ale Hotelului Liberty includ minibar.

Restaurantul Al Maeeda serveşte specialităţi locale, iar micul dejun este servit în fiecare dimineaţă. Oaspeţii se pot delecta cu cocktailuri la barul Zanzibar şi cu ceai de mentă la Cafeneaua Sherazade.

La cerere se oferă masaje. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness. Hotelul oferă acces la internet WiFi şi un serviciu de închirieri auto.

Centrul oraşului Monastir şi Aeroportul Internaţional Monastir sunt la 6 minute de mers cu maşina de hotel. La proprietate există parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
servicii de curatenie
Piscina interioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.