Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LES COLOMBES CLUB


Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Acest hotel club este situat chiar pe plajă, la jumătatea distanţei între Nabeul si Hammamet. Vă oferă piscine exterioare şi interioare, un hammam, saună şi camere cu vedere la mare. Camerele cu aer condiţionat de la Sunnydays Club au, de asemenea, săli de baie proprii şi loggii. Oaspeţii se pot delecta atât cu specialităţi internaţionale cât şi tunisiene la Sunnydays Club Les Colombes care oferă şi un salon tradiţional de ceai. Hotelul are un club de noapte şi mai multe baruri, inclusiv un bar cu muzică de pian şi un pool bar. Printre facilităţile suplimentare de la Sunnydays Club Les Colombes se numără un coafor, un club pentru copii şi parcare privată. Se pot face, de asemenea, multe activităţi, cum ar fi tenis şi mini-golf.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Airport
Area centre
Beach
Bar
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.