Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN PALACE CONCORDE SOUSSE


Descriere

Situat în Port El Kantaoui, Concorde Green Park Palace are o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber şi un teren de tenis. Amenajat cu o grădină, acest hotel de 5 stele asigură camere cu aer condiţionat şi WiFi gratuit, fiecare cu o baie privată. Proprietatea oferă vedere la mare şi un loc de joacă pentru copii. Toate camerele hotelului includ o zonă de relaxare. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, iar anumite camere se bucură de o terasă. Proprietatea serveşte un mic dejun continental sau englezesc/irlandez complet în fiecare zi. Proprietatea are o piscină interioară. Puteţi juca tenis de masă la Concorde Green Park Palace. Personalul recepţiei este disponibil nonstop şi vorbeşte arabă, germană şi engleză. Sousse este la 8 km de proprietate. Aeroportul Habib Bourguiba se află la 20 km de proprietate. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Port El Kantaoui! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,9 pentru un sejur pentru 2 persoane. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Port El Kantaoui! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Saună
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.