Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL MOURADI BEACH


Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Acest hotel din stațiunea Yasmine Hammamet oferă nenumărate facilităţi sportive, de agrement și de wellness, inclusiv piscine interioare și în aer liber. Toate acestea sunt situate pe malul mării, având în faţă o plajă cu nisip fin uimitoare.

Hotelul dispune de 199 de camere (78 cu usa de legatura) si 14 apartamente dotate cu: baie proprie, aer conditionat, telefon, minibar, radio, TV satelit si balcon.

Camerele sunt pline de culoare, spaţioase şi primitoare şi oferă balcon privat cu vedere la zonă.

Piscina mare în aer liber este înconjurată de șezlonguri pe care vă puteţi relaxa, bucurându-vă de căldură la umbra palmierilor. Zona de wellness include saună și tratamente de masaj.

Oaspeţii mai activi au la dispoziţie terenuri de tenis şi un centru de fitness. După o zi plină, ce altă modalitate de a vă relaxa poate fi mai bună decât o masă romantică pe terasa cu muzică locală live?

SPORTURI SI ACTIVITATI:
2 terenuri de tenis cu instalatie nocturna, cluburile de golf Citrus și Yasmine situate in apropiere (15 km), sporturi nautice, miniclub pentru copii (4-8 ani), programe de divertisment

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.