Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DAR KHAYEM


Descriere



Localizare

Hotelul este situat într-o zonă relativ liniştită a staţiunii Hammamet. La câțiva pași de hotel se găsesc mici magazine, magazine de suveniruri, precum și cafenele și restaurante. La 500 m de hotel se afla un mini parc de distractii pentru copii, care functioneaza in plin sezon.

Distanta pana la aeroportul Monastir – 119 km.

Distanța până in centrul orașelor  Medina veche – 6 km, Yasmine Hammamet – 14 km.

Între anii 2019-2021, hotelul a suferit o renovare majoră, care a vizat toate zonele, cu excepția camerelor. Acolo au fost efectuate reparații cosmetice de bază.

 

 

Facilitati hotel

ATM,  schimb valutar, recepție 24/7,magazin de suveniruri, curatatorie, spalatorie, doctor, lift doar in cladirea principala, Wi-Fi gratuit în hol, lobby bar, restaurant și terasă, lobby bar. De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: beach bar, pool bar, restaurant, umbrele de soare, sezlonguri la plaja, prosoape de plaja (depozit),piscina in aer liber, piscină interioară, sala de fitness,animatie si spectacole, teren de tenis, minigolf, pătuțuri pentru copii sub 4 ani (la cerere), mini club, loc de joaca, water park si mini disco precum si alte facilitati pentru copii.

. Hotelul are 320 de camere, inclusiv camere cu pat supraetajat pentru copii.

 

 

Facilitati camere

    Aer condiționat
    TV LCD prin satelit cu port USB
    Mini frigider
    Seif
    Cadă/duș
    Balcon
    Uscător de păr

 

 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant
Piscina interioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.