Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carribean World Mahdia


Descriere

Tarifele nu includ taxele
locale (dinari /persoana/noapte a copiii sub 12 ani sunt scutiti de plata
acestora)


Hoteluri clasificate la 4*, 5*, 5* luxury a 3 dinari


Hoteluri clasificate la 3* - 2
dinari
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon și canale prin satelit. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la pierdut vremea. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor.


Hoteluri clasificate la 1* si 2* - 1 dinar

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Piscina exterioara
servicii de curatenie

Locatie