Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB ROSA RIVAGE


Descriere

Club Rosa Rivage, este situat in Monastir la o distanta de 21 km de portul El Kantaoui, iar orasul Sousse supranumit si "perla Sahelului" se afla la 11 km. Aeroportul international Monastir Habib Bourguibase afla la 4.4 km de proprietate.Clubul rosa Rivage, afost construit ion anul 1969 si a fost renovat complet in 2010/2011.
Camerele de oaspeti au in dotare: aer conditionat, balcon/terasa, tv satelit/cablu.
Clubul Rosa Rivage, pune la dispozitia clientilor doua restaurante, un restaurant principal si un restaurant A la Carte. La restaurantul principal puteti servi micul dejun tip bufet in internvalul orar 7: 00 -10:00, un mic dejun late in intervalul orar 10:00-11:00, pranzul intre orele 12:30-14:30, cafea si gustare intre orele 15:30-17:00, iar cina o puteti servi in intervalul 18:30-21:00. Clubul Rosa Rivage, dune la dispozitia dumneavoastra un bar deschis non-stop la picina si un bar tip salon deschis in intervalul 17:00-24:00.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Golf hotel
Golf Course
Golf
Disco/Nightclub
All Inclusive
Ideal hotel for families
Games room
Bars/Pubs
Mini club
Outdoor swimming pool
Deck chairs
Darts
Basketball
Entertainment activities
Central air-conditioning
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
Beach hotel
Mastercard
Mini Golf
Children\'s entertainment
Commercial centres
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Minibar
Gymnasium
Internet access
Games area
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.