Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunquest (hotel plutitor)


Descriere

Hotel plutitor Sunquest, categoria 4*, construit in 2006 dupa standardele si cerintele UE si introdus in circuitul turistic din anul 2007 este cel mai modern si dotat hotel din categoria sa existent la acest moment in Delta Dunarii.

Facilitati Hotel
La nivelul 1, hotelul dispune de 9 camere bine izolate fonic (2 camere-superior, cu pat matrimonial si canapea cu tv satelit, 5 camere standard cu doua paturi, 2 camere cu 2 paturi suprapuse) fiecare cu grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire si aer conditionat, apa calda.
La nivelul 2 se regaseste restaurantul cu capacitate de 20 de locuri (sala multifunctionala dotata cu TV satelit, sistem home cinema, DVD, laptop cu acces la internet, flip-chart, video-proiector, ecran, barul aprovizionat cu o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare), terasa acoperita si puntile de promenada, iar la ultimul nivel, terasa amenajata cu sezlonguri pentru plaja.
Hotelul mai are in dotare sistem de radiocomunicatii, binocluri, ustensile de pescuit si este transportat prin Delta Dunarii cu salupa Toplita amenajata special, atat pentru remorcaj cat si pentru plimbari de agrement.
Plimbarile pe lacurile din Delta Dunarii si canalele greu accesibile sau transferurile catre locurile de pescuit se fac cu ambarcatiuni speciale de agrement (barci cu rame, barci cu motor Romcraft cu motoare Yamaha - 15 CP, salupa rapida - Quicksilver 620 sport cu motor de 150 CP).
Se asigura transfer Tulcea - Hotel Plutitor Sunquest si retur contra 70 RON/ persoana.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer conditionat si baie proprie.

Masa - Pensiune Completa

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.