Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Select


Descriere

Info: Hotelul Select este situat in inima orasului Tulcea la doar 50 de metri de Piatra Civica, langa Primarie si la 200 de metri de malul Dunarii. Cu o arhitectura moderna, cu dotari de exceptie si servicii ireprosabile hotelul impune un nou standard de calitate.

Descriere: Hotelul are dotari moderne si pune la dispozitia turistilor, pe langa spatiile de cazare, un restaurant cu terasa, salon de masaj si sala de conferinte.
Hotelul dispune de 42 de camere echipate cu televizor, cablu TV, climatizare, telefon international cu acces direct, acces internet, geam care se deschide, frigider sau minibar, baie cu cada, articole de toaleta gratuite si uscator de par pentru a oferi turistilor un sejur cat mai confortabil.


Camere: Hotelul dispune de 42 de camere echipate cu televizor, cablu TV, climatizare, telefon international cu acces direct, acces internet, geam care se deschide, frigider sau minibar, baie cu cada, articole de toaleta gratuite si uscator de par pentru a oferi turistilor un sejur cat mai confortabil. Camerele sunt extrem de spatioase si amenajate cu mult rafinament.

Restaurant:
Tot in incinta hotelului exista si un restaurant de 150 de locuri unde se servesc preparate din bucataria romaneasca dar si din cea internationala foarte delicioase. In zilele de vara turistii se pot relaxa sau sa manance in aer liber, la terasa. In fiecare dimineata este servit micul dejun de tip bufet Suedez.


Facilitati:
Terasa;
bar;
televizor;
cablu;
climatizare;
lift;
acces facil pentru persoane cu dizabilitati;
spalatorie/curaatorie;
parcare pazita.

Servicii: Pentru a va oferi un sejur cat mai placut va oferim o gama variata de servicii:

masaj;
salon de coafura ai frizerie;
sala de conferinte;
servicii de secretariat (fax, e-mail, servicii de corespondenta).

La cerere se pot organiza:

excursii in Delta Dunarii cu hotel plutitor Bella Rimini (9 camere - 8 duble, 1 single, bai proprii, aer conditionat), excursii in Delta Dunarii cu salupe rapide (4-15 persoane);
plimbari nocturne cu hidrobuzul in Portul Tulcea;
excursii de vizitare a manastirilor din imprejurimi (Celic-Dere, Saun, Cocos);
degustari de vinuri din podgorii dobrogene;
seri traditionale.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.