Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oxford


Descriere

Amplasare: fiind situat intr-o zona rezidentiala, la 7 minute de centrul orasului Timisoara si la 8 minute de Aeroportul International Timisoara (cu masina). In apropierea hotelului se situeaza: Baza de Agrement Tivoli, noul Bazin Olimpic, un parc, Raul Bega, cat si o parte din Padurea Verde. Facilitati hotel: Internet Wi/Fi, Internet, Salon mic dejun, Aer Conditionat, Parcare, Camere nefumatori, Bar, Lift, Sala conferinte, Receptie 24h, Acces animale companie. Facilitati camere: Internet cablu, Aer conditionat, Telefon, TV-Sat, Baie Dus/WC, Minibar, Uscator par, Balcon/Terasa. Puncte de interes: * Aeroport - 7 km. * Aeroport - * Gara - la 15 minute de mers cu masina * Centru expozitional - la 10 minute de mers cu masina * Centru istoric - la 7 minute de mers cu masina * Statie transport in comun - la 5 minute de mers pe jos Informatii generale: Descriere locatie Hotelul Oxford Inns&Suites a fost infiintat in mai 2007 si face parte din categoria hotelurilor de 3 stele, fiind situat intr-o zona rezidentiala, la 7 minute de centrul orasului Timisoara si la 8 minute de Aeroportul International Timisoara (cu masina). In apropierea hotelului se situeaza: Baza de Agrement Tivoli, noul Bazin Olimpic, un parc, Raul Bega, cat si o parte din Padurea Verde. Hotelul Oxford Inns&Suites a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai. Camerele mari, mobilate si decorate intr-un stil elegant, permit folosirea ideala a spatiului, culoriile sale calde invaluind spatiul si creand o atmosfera care destinde pe oricine. Descriere camere Hotelul Oxford Inns&Suites dispune de 60 de locuri de cazare: camere single, matrimoniale, duble, suite (majoritatea camerelor au balcon) si 3 apartamente. Toate apartamentele au o priveliste extraordinara, fiind situate la etajele 1, 2, respectiv 3, doua dintre acestea dispunand de terasa proprie de 60 mp, respective 50 m2. Atat camerele, cat si apartamentele sunt dotate cu: paturi mari si confortabile, birouri foarte mari pentru oamenii de afaceri, televizor color, telefon international, internet cu cablu, in camera se pot prepara ceai sau cafea, minibar, aer conditionat si balcon in majoritatea camerelor si toate apartamentele. Toate camerele au baie proprie ce include: cabina de dus, chiuveta, WC, uscator de par, sapun si sampon. Descriere receptie/lobby Hotel Oxford Inns&Suites dispunde de o sala de conferinta cu o capacitate de 30 de persoane, fiind dotata cu: flipcard si perete de proiectie In cazul organizarii de conferinte se pot stabili variante de mic-dejun, pranz, cina si/sau coffee-break. Limbi straine: Italiana / Spaniola / Franceza / Engleza / Numar total camere: 21 Carduri acceptate: Visa / Mastercard / Mic dejun: Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport transfer
Fishing
Mosquito net
Gay-friendly
Hiking
Horse-riding
Take away lunches
Breakfast in the room
Check-in and express check-out
Events / banquets rooms
Dry-cleaning service
Ironing service
Wedding suite
Smoking area
Sofa
Heating
Free WiFi connection
WC
Refrigerator
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Free bathroom amenities
Luggage storage
Wake-up service
Telephone
Laundry service
TV
Hairdryer
Lift
Satellite/cable TV
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Minibar
Lounge
Car Hire Service
Free parking
Safe
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Tennis court
Air-conditioning
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.