Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nora Prestige


Descriere

Noua locatie vine cu un surplus de confort dar in stilul in care v-am obisnuit si pana acum. Pentru turistii care ne calca pragul, vom oferi servicii de relaxare prin Centrul Spa situat in incinta pensiunii, un loc de destindere intr-o ambianta linistitoare. Pentru toti clientii nostri punem la dispozitie o sala ultra dotata pentru orice fel de evenimente cu capacitate maxima de 40-50 persoane. Se pot organiza evenimente si in curtea exterioara cu o capacitate mai mare. Detaliile suplimentare se pot oferi la receptia pensiunii sau la telefonul de la sectiunea contact.



In curtea interioara se regaseste un Colt de Rai si anume: zona cu piscina si lounge exterior. Aici vom putea organiza
atat cocktail party-uri cat si receptii in aer liber.


SERVICII PENTRU CLIENTI:
- piscina exterioara
- jacuzzi acoperit
- doua tipuri de sauna
- dus cromatic
- loc amenajat pentru gratar in gradina
- masa de ping-pong
- terasa exterioara cu bar


  • Dotari camera - pat dublu matrimonial sau doua paturi single separate, TV LCD, televiziune prin cablu cu programe HD, telefon fix, aer conditionat, seif, internet Wi-Fi gratuit, minibar, baie proprie in camera, uscator de par.





Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.