Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nora Clasic


Descriere

Pensiunea Nora Clasic *** este o pensiunea in Timisoara, care va pune la dispozitie 10 camere dotate si utilate la cele mai inalte standarde, unde confortul si intimitatea va sunt asigurate datorita amenajarii interioare si a finisajelor deosebite care creeaza un cadru de neuitat.


Dintre cele 10 camere, 8 sunt standard si 2 deluxe,
diferenta fiind facuta de suprafata camerei. Camerele in regim deluxe ies in relief prin spatiul mult mai generos ce ofera posibilitatea cazarii a trei persoane si prin baia dotata cu cada cu jacuzzi.


Camerele sunt de tip duble , insa la cerere ne putem adapta cerintelor dumneavoastra si va putem oferi varianta de matrimoniala sau single.
Camerele sunt dedicate exclusiv nefumatorilor, fiecare fiind dotata cu aer conditionat, televizor LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless gratuit,
seif, minibar, uscator de par si baie proprie.


Servicii incluse in tariful de cazare sunt micul-dejun, taxa locala hoteliera si parcarea pazita 24h.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.