Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tresor


Descriere

Rafinamentul celor 31 de spatii de cazare si profesionalismul serviciilor impecabile, orientate spre satisfacerea celor mai inalte cerinte alcatuiesc complexul Tresor, o locatie aparte, expresie a luxului absolut.Restaurantul a la carte, L Aventure, cu specific mediteranean satisface cele mai sofisticate pofte cu o serie de preparate gourmet. Alegem cu grija textura si decorul potrivit, pentru ca oaspetii nostri sa aiba parte de un adevarat spectacol culinar.Restaurantul este disponibil si pentru organizarea evenimentelor private sau a intalnirilor de afaceri, capacitatea maxima fiind de 50 de persoane.
Deseori ritmul nostru de viata isi pune amprenta asupra organismului, dand nastere la oboseală fizica si psihica. Combaterea acestora printr-o sedinta de hidromasaj poate fi optiunea cea mai la indemana. Prin combinatia dintre caldura, masaj si apa, hidroterapia este metoda ideala de a scapa de stres sau de dureri. Totodata prin hidromasaj, muschii se tonifiaza, iar metabolismul se accelereaza ajutand la curele de slabire.
Sportul contribuie la obtinerea unui tonus optim, dar si la buna functionare a organismului. Efectuarea de exercitii fizice regulate joaca un rol important.
Piscina exterioara, amenajata in cadrul gradinii mediteraneene este ideala pentru zilele calduroase de vara. Ambianta de relaxare si confort fac din acest hotel o locatie speciala.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.