Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiune Elisabetin

   Timisoara, Romania


Descriere

Pensiunea Elisabetin este situata in aceasta zona, destul de aproape de: Centrul Roman de Afaceri Timisoara
Numele pensiunii este inspirat dupa vechea denumire a cartierului din Timisoara unde isi are locatia. Acesta a luat fiinta in 1716 si se numea Maierele Vechi , urmand ca in mai 1896 sa-si schimbe numele in Cartierul Elisabetin, in cinstea Imparatesei Elisabeta (Sissi), sotia Imparatului Frantz Iosef I. In perioada interbelica se schimba denumirea in Principesa Elisabeta , dar in mintea oamenilor a ramas ca Elisabetin. In prezent este cunoscut ca zona Negoiu - Stadion fiind un cartier rezidential, aici vom gasi si cele mai importante institutii de invatamant superior din Timisoara: Universitatea de Vest, Biblioteca Universitara si Institutul Politehnic. Pensiunea noastra este situata in aceasta zona, destul de aproape de: Centrul Roman de Afaceri Timisoara, Hotel BOAVISTA, Sala de Sport OLIMPIA, Complexul Studentesc, stadionul Dan Paltinisan, Baza Sportiva a Universitatii Politehnice Timisoara cu bazin de inot, cladirea - monument `Abatorul`, care in curand se va transforma intr-un al doilea Mall in Timisoara. Facilitati Pensiune Frigider, televizor, internet cablu/wireless in fiecare camera; Mic dejun inclus in pretul camerei; Comenzi in camera pentru persoanele care doresc meniuri de la localuri apropiate; Rezervari bilete de avion, CFR, teatru sau opera la cerere; Comanda servicii TAXI; Parcare privata. Facilitati Camere - 3 single cu pat matrimonial - 6 double - 1 apartament ( dormitor cu pat matrimonial, living tip birou) Unele camere au baie cu cada de dus si altele sunt dotate cu cada. Totul este amenajat cu bun gust si stil, oferind un confort sporit si conditii ideale. Designul modern, pe culori diferite, personalizeaza fiecare camera si creeaza un ambient relaxant. Masa - Mic Dejun

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.