Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Check Inn


Descriere

Check Inn va ofera 45 de camere si 3 apartamente mobilate practic si modern, fiecare cu baie proprie. Doua aspecte importante pe care si clientii nostri le asteapta sunt curatenia impecabila si accesul la servicii rapide, aspecte care stau la baza politicii noastre de cazare.
Fiecare camera este dotata cu unul sau doua paturi, noptiera, TV, internet wireless, linie telefonica cu access exterior direct, minibar, seif. Hotelul dispune de camere cu aer conditionat.

Preluarea camerei se poate realiza dupa ora 15:00, iar eliberarea camerei pana la ora 12.00. Practicam si politici flexibile de sosire si plecare contra cost.

Camerele sunt ingrijite si verificate zilnic, echipa de curatenie a hotelului fiind profesionista si eficienta, prezenta ei fiind observata doar prin faptul ca incaperile sunt intotdeauna in cea mai deplina ordine.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Rural cottage
Special packages
Wheelchair accessible
Wireless internet
High chairs
EC-Card
Tourist area
Disco/Nightclub
Iron and ironing board
Dining room
WiFi connection
Smoking area in the restaurant
Hall Reception
24 hour billing service
Bars/Pubs
Single rooms
Visa Card
Set-menu dinner
Set-menu lunch
À la carte dinner menu
A la carte lunch
Breakfast room
Romantic hotel
Railway station
Parking
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Mobile phone network signal available
Conference hall
Laundry service
Safe
TV
City hotel
Year of construction
Mastercard
Full-board
Buffet breakfast
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Nearest large city
Town centre
Terrace
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.